fbpx

AV de Minor in Maastricht

Hallo geïnteresseerde aquariaan, Leuk dat jij mogelijk interesse hebt in onze vereniging.

logo AV de minor maastrichtWij zijn een intussen kleine vereniging die al sinds de oprichting in 1968 verschillend stadia van grootte heeft gekend. Wij krijgen wel eens de vraag wat voor vereniging zijn jullie en wat kunnen jullie voor mij betekenen? Ik zal trachten daar een antwoord op te geven.

Wie zijn wij bij AV De Minor in Maastricht?

Zo is de ene vereniging erg gespitst op resultaat, wat blijkt uit de hoeveelheid keuringen.

40 jarig jubileum AV de minor MaastrichtDe andere vereniging poogt een ‘vriendenclub” te zijn, waar vooral de onderlinge samenhang en beleving van de hobby erg voorop staat.

Wij hangen denk ik ergens in het midden, want aan keuringen doen wij al jaren niet meer mee, omdat daar de animo niet erg groot voor is de afgelopen jaren. Maar dat kan altijd veranderen in de toekomst, als er door de leden zelf om wordt gevraagd.

Wij zijn een kleinere vereniging met nog maar 9 leden, die al lang (variërend tot 45 jaar) lid zijn, wat hopelijk iets zegt over de sfeer bij ons.

Leuke, gezellige en leerzame avonden

Maandelijks op de laatste dinsdag van de maand is er een bijeenkomst in ons clublokaal Aux Arcade, Sint Annalaan in Maastricht.

De invulling van deze avonden varieert van lezingen tot een gezellige jaarlijkse quiz-avond, met ook beamer-avonden waarna er altijd gelegenheid is tot probleembesprekingen en verdere persoonlijke beslommeringen. Gedurende het jaar zijn er ook extra activiteiten en uitstapjes, altijd in onderling overleg en gezamenlijke gekozen bestemmingen. Bijna alles is bespreekbaar.

Neem vooral eens contact op

AV de minor Maastricht 45 jaar voorzitterOm de sfeer goed te proeven wil ik u dan ook opmerkzaam maken op de volgende Minor-avond.
Mocht je interesse hebben laat dan even iets van je horen, dan ben je altijd vrijblijvend welkom om eens een bezoekje te brengen aan een van onze avonden.

Het zou leuk zijn om je in echt te mogen begroeten.

Krijg met één klik direct updates bij nieuwe berichten, meld je aan!

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. L stitzinger zegt

    Interseer mij hiervoor.

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.