fbpx

Aquarium en vijververeniging de Natuur in Huis in Zwijndrecht

Al bijna 70 jaar is aquarium-en vijververeniging de Natuur in Huis Zwijndrecht een enthousiaste club, waar niet alleen de hobby serieus wordt uitgeoefend, maar waar ook plaats is voor gezelligheid in de vorm van sociaal contact.

vijververeniging de Natuur in Huis ZwijndrechtDat kan bij ons, omdat we de beschikking hebben over een eigen clubhuis, waar we elke donderdagavond en zaterdagmiddag samen komen.  Elk lid ontvangt iedere 3 maanden ons digitale clubmagazine en elke maand een nieuwsbrief. Onze blog wordt door de sociale media gepromoot. In ons clubhuis hebben we een eigen winkeltje, waarin benodigdheden voor je aquarium, maar ook vissen en planten te koop zijn.

aquariumvereniging-de-Natuur-in-Huis-Zwijndrecht-1.jpgVerder kan ieder lid meedoen aan de jaarlijkse advieskeuring. Wat is dat? Je krijgt advies  op basis van foto’s en een bezoek van een verenigingskeurmeester. Dit advies wordt op een speciale avond met een powerpoint-presentatie gepresenteerd. En dat onder het genot van een drankje. Is dat de meerwaarde van het lid zijn van een vereniging? Wordt lid en beleef het zelf !

Krijg met één klik direct updates bij nieuwe berichten, meld je aan!

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.