fbpx

Sorteer op:
Er zitten jonge Zuid Amerikaanse cichliden in, het aquarium draait nu 1 maand.
Grote bak

Bekeken: 64 keer


Reacties: 0

Draait nu 1 week
Aquatlantis volga 125

Bekeken: 146 keer


Reacties: 0

test
Testqube

Bekeken: 271 keer


Reacties: 0

Blijf nog aan het inrichten .Ps de glasmeervallen voer ik bij nachtlicht  dan zijn ze minder schuw door de nacht led en eten ze super goed e
Gezelschap aquarium

Bekeken: 458 keer


Reacties: 0

mooi zicht op de onder water wereld
Blue lagoon

Bekeken: 405 keer


Reacties: 0

Zo'n 4 weken aan het opstarten, zachtjes aan alle vissen aan het verhuizen vanuit het oude aquarium
New fishhome !

Bekeken: 587 keer


Reacties: 0

Bezig een grotere bak in te richten
Relax

Bekeken: 707 keer


Reacties: 1

Het aquarium is nog aan het indraaien. Over de inrichting ben ik eigenlijk best tevreden voor een eerste aquarium. Maar nu nog bewoners...
Een frisse start

Bekeken: 1069 keer


Reacties: 1

Ik houd van een kristalheldere bak, en gevarieerde dichte plantengroei. Verschillende kleuren, bladvormen en doorkijkjes.
Onderwaterlandschapje

Bekeken: 1247 keer


Reacties: 0

Een gezelschap bak met 4 maanvissen, 2 diamant gouramies, 2 dwerg gouramies, 2 algeneters, 1 vuurstaart, 1 zwaartdrager, 1 meerval en neons
Rio 350

Bekeken: 915 keer


Reacties: 0

Toen waren ze nog klein ...
De Sluierbak

Bekeken: 781 keer


Reacties: 0

Beginners aquarium met hopelijk leuke balans in inrichting en leven
Superfish Start 70 Tropical Kit

Bekeken: 1124 keer


Reacties: 2

Aquarium ervaringen delen

Op deze pagina kun je je eigen aquarium ervaringen delen met anderen. Je kunt hier je eigen aquarium uploaden zodat deze zichtbaar wordt voor andere bezoekers.

Dat is leuk, want daardoor kun je ook de aquarium ervaringen van anderen zien. Je ziet ter inspiratie aquarium foto’s. Maar ook meer informatie over de gebruikte aquariumplanten, aquariumvissen of andere elementen in het aquarium. Het is altijd goed om te zien welke planten en vissen andere aquariumliefhebbers gebruiken.

Als jeje aquarium wilt laten zien, dan kan dat in de volgende categorieën: Aquascape, Cichliden aquarium, Gezelschapsaquarium, Speciaal aquarium, Vijver, Zelf gemaakt aquarium of Zoutwater aquarium. Zo is er voor elk soort aquarium meer dan voldoende inspiratie te vinden.

Ook kun je aquaria van anderen beoordelen. De mooiste aquariums met de beste toelichting komen dan bovenaan te staan in de filter. Wel zo gemakkelijk. Wil je meer weten of heb je vragen over het aquarium van iemand anders? Laat dan je opmerking achter bij de reacties. Dat kan per aquarium. Wel zo gemakkelijk! Veel plezier!