fbpx

AQUARIUM EN VIJVERVERENIGING “DE PARADIJSVIS” IN ALBLASSERDAM

De vereniging is opgericht in 1951 en heeft momenteel 116 leden. Wij beschikken over een prachtig clubgebouw. De openingstijden zijn dinsdagavond van 19:00 uur tot 22:00 uur en zaterdagmiddag van 12:30 uur tot 15:30 uur.Paradijsvis

 

Op genoemde tijden zijn er voor de leden vissen, plantenvoer en tevens alle andere benodigdheden voor het aquarium te koop tegen heel scherpe prijzen. Regelmatig zijn er ook aquaria, pompen filters etc. te koop.

 

Het clubgebouw de Schuimnest

Paradijsvis opslagruimteTijdens de openingsuren is het ook gezellig toeven in “Het Schuimnest”. Een gezellige bar geeft de gelegenheid  met elkaar  koffie, thee, of wat anders te drinken. Wij organiseren jaarlijks een “Open dag”, bingoavonden en er  is de mogelijkheid om mee te doen aan de Klaverjascompetitie.

 

AQUARIUM EN VIJVERVERENIGING SchuimnestWij verzorgen 6 keer per jaar een clubblad en u krijgt dat gewoon thuisgestuurd. Misschien denkt u dat zal wel veel geld kosten, maar, nee hoor, € 0,50 per week of anders gezegd € 26,00 per jaar.

 

Ook hebben de leden gratis de mogelijkheid mee te doen met de Huiskeuring. Een keurmeester van de landelijk bond NBAT komt aan huis en keurt het aquarium en geeft tips om het aquarium nog mooier te maken.

 

AV “DE PARADIJSVIS”Op de uitslagavond worden alle gekeurde aquaria besproken en ontvangen alle deelnemers een diploma en een herinnering en tevens een DVD met daarop alle gekeurde aquaria.           

Meer informatie over aquariumvereniging De Paradijsvis in Alblasserdam

Wil u een keer vrijblijvend langskomen, u bent altijd welkom en er zijn altijd bestuursleden die u alle beschikbare informatie willen geven.

 

Aquariumvereniging in AlblasserdamBezoek de website van Aquarium en Vijververeniging De Paradijsvis in Alblasserdam

En ook op Facebook kunt u ons vinden: facebook.com/paradijsvis 

 

Woont u in de buurt, schroom niet en vereer ons met een bezoekje!

Hartelijke groet, Bestuur “De Paradijsvis”

Krijg met één klik direct updates bij nieuwe berichten, meld je aan!

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Wim stehouwer zegt

    Hallo , ik wil mijn aquarium wegdoen ivm vertrek uit Nederland volgend jaar. Hij is gratis op te halen inclusief. Voer,planten, diversen vissen, garnalen. Externe buitenfilter. Ledverlichting,filtermateriaal (eheim experince).co2 installatie.
    Zijn jullie geïnteresseerd? Laat het me weten.

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.